Välkommen till världen:)

Igår ringde min lillebror Micke och berättade den glädjande nyheten, jag har blivit faster till lilla prinsessan ” Elsa”.
Den lilla tösebiten hade brottom till världen och kom redan 5 veckor tidigare än beräknat 🙂 Min bror var såklart stolt som en tupp när han ringde för att berätta nyheten och allt hade gått så himla bra. Grattis fina bror och Ida som äntligen fått sin lilla prinsessa…..

image

Morgonbus med Lasse 🙂 och kast med vanten…..numera en morgonrutin som jag älskar!

image

image

Han är verkligen helt underbar när han hoppar och skuttar och kastar min vante fram o tillbaka, lite svårt att fånga på bild tyvärr 🙂  Dagen har jag tullbringat på kontoret med allt vad det innebär samt röjt i vårt Shurgard lager. Lagret skall vara tömt till den 28 /2 (på Torsdag) så nu är det bara att gå igenom och kasta sådant som vi inte är använt på de sista 10 åren 🙂 Shit vad man samlar på sig genom året……Imorgon skall jag visa lite av vad jag hittat i mina lådor:) Tjohoo! Det får Du inte missa…..(kanske du dyker upp på någon gammal bild:)
Idag har jag också bokat en kryssning med Birka Paradise för mig och mina goda väninna Petra med våra resp barn, skall bli så roligt att åka på ett litet äventyr tillsammans 🙂 På Torsdag kväll bär det det av ut på Ålandshavet 🙂

Nu är snart ännu en dag mot sitt slut och i skrivande stund har jag TV3 i bakgrunden med Maria & Mindy, jösses säger jag bara! Två vuxna tjejer i samma kläder, samma frisyrer, samma hundar och vågar inte visa sig utan smink, hm ? 

Dax att träffa John (Blund) Natti Natti…..Hörs imorgon

1 kommentar

1 kommentar till Välkommen till världen:)

  1. mia skriver:

    Oh vad vacker han är din Lasse.
    Jag blir alltid glad att se honom
    Kram
    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.