En dag med återblick….

Åh vad livet känns lättare att leva när solen skiner och värmen börjar ge sig tillkänna 🙂 Så härligt!!
Kan inte säga annat än att vår huvudstad är otroligt vacker….Tog verkligen emot att behöva gå in på kontoret.
Men det vara bara att jobba på och då jag egentligen skulle kört ett pass på gymmet, så lade jag min träning utomhus och körde löpning 7 km istället, så skönt! Ja, man måste ju passa på att ta vara på dessa efterlängtade solstrålar 🙂

image

Som jag berättade igår så är jag i full färd med att tömma vårt gamla lager som vi haft i 10 år, kan omöjligt finnas saker jag behöver 🙂 Nej, men det är ack så roligt att få blicka tillbaka på förr…..
Här nedan är min samling av kompiskort, dessa bytte man till sig och självklart ville man alltid ha senaste bilden på sin goda vän och helst skulle man ha så många som möjligt. Herregud som man såg ut 🙂

image

Hittade också denna gamla karikatyr som målades 1992, började skratta gott nu när jag hittade den och observerade mannen brevid, är det Gert månne ? Ha ha
Ja, denne konstnär visste tydligen vad som komma skulle. Gert träffade jag ju först år 2000……:)

image

Har även hitta massor av gamla brev och kort, visst är det häftigt vad vissa saker berör…
Lite blev kastat och ännu en gång packar jag ihop mina små saker i sin lilla låda och gömmer undan för att
om några år åter blicka tillbaka.

Kram

2 kommentarer

2 kommentarer till En dag med återblick….

  1. Du och Figaro är verkligen lika varandra tycker jag.

  2. Jamen jösses vad man såg ut!!!!! Herregud så hemskt,….men iofs om några år ser dagens kort nog ut så här om några år dom med 😉

    Kram/Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.