Underbart och stärkande i fjällen:)

I Torsdags morse styrde vi kosen mot Sälen och sportlovsfirande. Vi hade hyrt en stor stuga som vi skulle dela tillsammans med vännerna Linda & Magnus med dottern Tuva och Christina med barnen Felix och Fanny. Figaro var full av förväntan inför att träffa sina goa kompisar men också för skidåkningen som var rädd att han hade glömt av från föregående år. Har försökt att förklara för honom att om man en gång lärt sig så finns minnet av detta kvar, men han var inte helt övertygad om att jag hade rätt:)

Påvägen upp passerade vi världen största Dalahäst som står i Avesta, samt blev det ett stopp för att köpa ved. Den öppna brasan i vår stuga skall få jobba hårt i helgen.
Vädret i Sälen har varit ganska blåsigt med mycket snö och det blev rolig skidåkning både Fredag och Lördag. Självklart blev det även Afterski för vårt härliga gäng.
Fredagskvällen tillbringade vi på Restaurang Bugelhof där det njöts av god middag och ”Lets Dance” på storbilds TV, då det var Fredag så passade Gert på att bjuda på några fräckisar 🙂 Lördagens Skidåkning körde vi på Hundfjället som bjöd på riktigt fina backar för barnen, en tur genom Trollskogen är att rekommendera! Vi tog vägen förbi våra vänner Niclas och Ulrica där det bjöds på godsaker, innan vi skyndade hem till kvällens Melodifestival. Sjukt mysigt att krypa ner i myskläderna, tända brasan och bulla upp med lite godis. Den friska luften i fjällen tar på krafterna och efter melodifestivalen hoppade vi alla till kojs, helt slut!
Lite drama blev det då Christinas bil kört fast i snödrivorna, så vi fick alla hjälpas åt att knuffa loss bilen….
Slutet gott allting gott och i skrivande stund sitter jag i bilen påväg hem till Stockholm igen…..Helgen har varit helt kanon och det är med ett leende på läpparna som jag går igenom bilderna från helgen. Tusen tack fina vänner för en riktigt skön helg:)

bild 1[4] bild 2[6] bild 5 bild 4 bild 2[5] bild 1[5] bild 2[3] bild 3[1] bild 1[3] bild 2[4]
bild 4[1] bild 4[2] bild 5[2]

1 kommentar

1 kommentar till Underbart och stärkande i fjällen:)

  1. Linda C skriver:

    Miljoner tack själv för en fantastisk helg, det gör vi om!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida