Stort TACK!

Men vilka fina kommentarer, sms, meddelanden och telefonsamtal jag har fått efter mitt inlägg i går! Woaw vilken boost! Right back at ya! Det trodde jag aldrig och var inte beredd på! Inte många kommentarer här på bloggen, typ 1, tack @eva:) men vet själv hur det är att behöva skriva in mailadress, namn mm men ni ska veta att jag blir väldigt glad om ni skriver även här då jag såg väldigt många gick in och läste igår. De flesta kommentarer och ren boost på min Facebook där jag länkade inlägget. Tack,tack,tack! Och det finns så mycket mer att skriva om och du anar inte hur länge jag skrivit på det där. Börjar, kastat, struntat i det, börjat om på nytt, skrivit om,kastat. Hela tiden i huvudet varför ska jag behöva skriva ens. Men nu kände jag att jag ville och det som gör mig glad är när responsen blir att så många delar med sig som också får frågan och vet vad jag menar och skriver att det är bra att det lyfts. För vi pratar ju aldrig om det här. Folk tänker ju inte på följderna.
Jag vill dock poängtera att det är inte synd om varken mig eller Christer, det är inte det jag skriver om och menar, det är mer att jag är så himla trött på vissa som inte tänker sig för och känner mig mer irriterad och har mer tanken och vill åt och hjälpa vänner jag har som tex inte kan få barn där frågan hos några kan bli som en kniv rakt i hjärtat varje gång och hur folk målar upp att det är det mest självklara man ska ha. För det har ”någon” bestämt och det är nästan tabu att inte ha barn i 36 års ålder om du DESSUTOM är gift! Då MÅSTE det ju vara något fel?? Är det det? Egentligen?

Vet du, mest glad blev jag att en tidningssite kontaktade mig och vill återpublicera mitt inlägg till artikel!! Ja de e sant!! Och lyfta det ännu mer! Kan säkert skriva mer om det imorgon vilken tidning men jag sa ja direkt! Självklart får dom det! Bra att frågan blir lyft högre då jag är så långt ifrån ensam i det här. Christer får självklart också frågan men jag tror det är mest vi kvinnor som får frågan av andra kvinnor..iallafall upplever jag det så och kan nog räkna på en hand de få gånger en man frågat mig eller berättar hur det är att ha barn. Män verkar inte ha det behovet eller har jag fel? Det blir ett annat inlägg i sig känner jag för det finns mer att skriva. Nu ville jag bara skicka ett stort tack och stor kram!
Hörs inom kort igen för nu ska jag på middag och afterwork! Och om jag inte dricker vin ikväll så fråga för tusan inte om jag är gravid! Just saying!;)
Kram
T

(null)

2 kommentarer

2 kommentarer till Stort TACK!

  1. Lotta skriver:

    Hej! Har följt dig på insta ett tag och läste just vad du skrivit, mycket bra!! Tycker det är sjukt jobbigt när någon drar upp frågan om man tex är ett gäng. Som sist när en tjej berättade om hur jobbigt det varit för dem att det tog sju månader innan hon blev gravid, medan det satt en annan bredvid som försökt i sju år. Man såg i ögonen hon ledsen hon blev av snacket. Får frågan trots att jag bara är 25, för att jag och killen varit tillsammans i fem år och för att han är sju år äldre.. Dina bilder på ig inspirerar mig till att ta hand om mig själv först, med hälsa och arbete! Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *