Lazy sunday is not an option 

Så hittar man maskiner man aldrig tidigare har sett, eller tänkt på, ”man ser det man vill se” för plötsligt hittar jag den här vid konditionen. Jag som suttit och väntat på Christer när han värmt upp på löpbandet. Men den här är ju perfekt!! På SATS Nacka Strand, vi kanske har den tom på SATS Hötorget, vet inte, måste kolla. Det känns som min nya kompis! Kan kanske komma en instafilm på den senare ikväll med… 😉

Det blev pass i gymmet idag, ”Pauls pass” och måste säga det funkar faktiskt riktigt bra att träna. Och det älskar jag! För sitta still i 6 veckor, not gona happen! Men skönt att ha Christer med som fick jobba lite extra och dra fram vikter och redskapen. 🙂

      

tess modig

2 kommentarer

2 kommentarer till Lazy sunday is not an option 

  1. MigudalCoeva skriver:

    Acheter Amoxicillin Pas Cher En Ligne [url=http://levitrial.com]buy vardenafil 40 mg malaysia[/url] Dflucan Without A Pres

  2. MigudalCoeva skriver:

    Injection Amoxicillin Dosage Orlist Pills Buy 60mg Isotretinoin Order Now Free Consultation [url=http://levitrial.com]realcheaplevitra[/url] Mail Order Levaquin 500mg Cod Only Kamagra 100mg Gold Propecia Dolore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *