Tisdagsträning med PT

Hur går det? Tack, det går bra, tackar den som frågar! :)

11 dagar kvar. ELVA. DAGAR. KVAR! Fredag den 3 juli är min avgipsning. Och det vore väl högst märkligt om dom inte skulle plocka av gipset då. Skulle det vara något då kommer jag tusan säga att gipset ska av. Då går jag på kryckor, fine, det kan jag fortsätta med, men gipset ska av. Nu har jag haft nedräkning och har nedräkning, och hör allt fler som inte ens får gips vid sprickor, så nog tusan ska det av den 3e! Tills dess jobbar jag på. Rätt högt tempo på TV4 med allt som ska sättas innan ledighet och måste säga det fortfarande går riktigt bra att kombinera jobb hemifrån och ta taxi in de dagar och tider det behövs. Det med fortsatta arbetsmöten här hemma då mina kollegor och kunder är fantastiska och tar sig ut till Nacka som variation. Riktigt kul att bjuda hem dom! 🙂

Träningen går sjukt bra. Så tacksam för det. Och det är ett av mina starkaste tips – fortsätt träna om du mår bra av det. Du kommer bara må bättre. Om du hittar övningar som passar dig. Att ta till en personlig tränare har varit min räddning och nog den bästa investeringen jag har gjort. Både innan men även nu under tiden jag går gipsad.

Måndagar, tisdagar kör jag PT med Katarina på SATS Nacka Strand. ”Byggarpass” idag med tunga fler repitioner. Längtar tills jag kan börja bygga på benen igen och hoppas innerligt inte allt för mycket tappas här.  Torsdagar kör jag kvar med Paul på Hötorget med duoträningen med Christer. Däremellan försöker jag hinna med 1-2 egna pass med olika styrka i gymmet, blandat fria vikter med maskiner under tiden Christer tränar gruppträning, så försöker jag åka med honom.

Konditionspass är svårare, det får jag ta se. Får bra med flås med kryckorna och maskinen jag tidigare visat, armrodden, är helt ok att värma upp med innan styrkan. Och jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag saknar tusan löpningen med! Men kan ju lätt säga, det jag saknar mest, det är vekligen mina pass på SATS, kan ha sagt det tidigare, men jäklar va dom är en stor del av mig. Min musik, min passion, mina gäng och stammisar på SATS Hötorget! Längar, LÄNGTAR tills vi fyller salen igen och kör på högsta volym tillsammans!! Då! Då jäklar! Stronger than ever! Snart. Snart så! 🙂

    

Mina två nya kompisar vid magträningen! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.