Copa del Rey: Real Madrid 0 till 1 Barcelona, 0 skott på mål av Real Madrid

Den 2 mars, första omgången av den spanska kungacupens semifinal, förlorade Real Madrid 0-1 hemma mot Barcelona. Eftersom Barcelonas tre absoluta huvudspelare, Lewandowski, Dembele och Pedri, var frånvarande trodde de fans som bar billiga fotbollströja Real Madrid att Real Madrid absolut kunde vinna, men resultatet var en besvikelse.

I första halvlek var Benzemas mål ogiltigt. 27:e minuten, medan Militao återvände till försvaret för att göra ett godkännande, kunde inte stoppa i tid och sparkade in bollen i sitt eget mål. Sedan i andra halvlek lyckades båda lagen inte göra mål, till slut slog Barcelona Real Madrid med 1-0. Från den spanska supercupen, La Liga och sedan till Copa del Rey förlorade Real Madrid tre matcher i konfrontationen med Barcelona!

Faktum är att Barcelona hade hoppats på att ta en större seger från den här matchen, men Fati, som tog över billiga fotbollströja Messi nr 10, förlöjligades av fansen som Real Madrids bästa spelare i denna match. I den 72:a minuten bryter Barcelona igenom Real Madrids försvar från höger, Casey följde upp i mitten och tog ett långskott, men Fati, som precis kommit från bänken i 3 minuter, blockerade detta skott som borde ha varit mål.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *