Premier League: Liverpool 7-0 Manchester United! Salah blir ledande målskytt i Liverpools historia

Den 5 mars slog Liverpool Manchester United med 7-0 på Anfield, vilket skapade den största poängen i Double Red Clubs historia. Salah, Núñez och Gakpo gjorde vardera 2 mål, Firmino gjorde 1. Iförd fotbollströjor Liverpool nr 11 gjorde Salah sitt 129:e Premier League-mål för Liverpool och blev Liverpools målskytt i Premier League genom tiderna.

Den första halvleken av matchen såg relativt normal ut, fram till den 43:e minuten blev Gakpo i Liverpooltröjan nr 18 av med Varane från straffområdet och gjorde mål med högerfot, Liverpool 1:0. Efter det tenderade scenen att komma utom kontroll. 47:e minuten, Elliott gjorde ett inlägg och Núñez gjorde mål med en nick, Liverpool 2:0! 50:e minuten, Salah gjorde en rak passning, Gakpo gjorde mål, Liverpool 3:0! 66:e minuten, Salah gjorde ett skott från nära håll, Liverpool 4:0! 73:e minuten, Rashford i fotbollströjor Manchester United förbi Liverpools målvakt Alisson och sköt men den träffade stolpen. 75:e minuten gjorde Henderson ett inlägg och Núñez gjorde mål med en nick, Liverpool 5:0! 83:e minuten, Salah gjorde mål igen från nära håll, Liverpool 6:0! 88:e minuten gjorde Firmino, som kom från bänken, det sista målet, Liverpool 7:0!

Senaste nederlaget med 0-7 för Manchester United var december 1931. Efter denna match rankades Manchester United på 3:e plats med 49 poäng, Liverpool på 5:e plats med 42 poäng, 3 poäng mindre än på 4:e plats i Tottenham. Liverpool har vunnit 4 segrar och 1 oavgjort på de senaste 5 Premier League-matcherna. Det är första gången de har varit obesegrade på 5 matcher i rad den här säsongen. På dessa 5 matcher höll Liverpool nollan och gjorde 13 mål. Fans som bär billiga fotbollströja Liverpool tror att detta lag kommer att återinträda bland de fyra bästa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *