35-årige Messi deltar i världscupen för 5:e gången, kan han få sin önskan den här gången

Det argentinska landslaget tillkännagav 26-mannalistan för Qatar-VM. Den 35-årige Messi kommer att bära Argentina Fotbollskläder för femte gången i världscupen. Messi är också den första argentinska spelaren att delta i fem världscuper.
Bland Messis tidigare fyra VM var det mest beklagliga VM 2014 i Brasilien. I finalen förlorade Argentina med 0-1 mot Tyskland, och även neutrala fans skulle känna sig lite förkrossade när de såg Messi förlora Hercules Cup.
Enligt statistiken spelade Messi 19 matcher under de tidigare fyra VM och bidrog med 6 mål och 5 assist. Messi hade tidigare bekräftat att Qatar-VM skulle bli hans sista. I detta VM är Argentina i samma grupp som Saudiarabien, Mexiko och Polen, och turen är inte dålig. Kan Messi och hans Argentina få sin vilja igenom den här gången?
Förbeställda Argentina Tröja Barn och sneakers för att heja fram Messi-VM! Som fans vet alla att att få Argentina att vinna VM alltid har varit ett viktigt mål för Messi, och jag hoppas att Messi kan göra det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.