Värmningsmatch för VM: Argentina 5-0 UAE, Tyskland 1-0 Oman

I den sista uppvärmningsmatchen före VM slog Argentina enkelt det asiatiska laget Förenade Arabemiraten med 5-0. Tyskland slog Oman med 1-0.
I detta VM är Argentina i samma grupp som Saudiarabien, Mexiko och Polen. Den här vänskapsmatchen är också en mycket viktig match innan man förbereder sig för VM. Det är främst för att testa lagets offensiva och defensiva övergångar, hur man matchar försvarslinjen, och graden av integration mellan lagkamrater. Samtidigt är det också nödvändigt att se till att inga skador orsakas under spelet, och att alla medlemmar framgångsrikt kan delta i världscupen.
Det kan ses på spelet att Argentina är i bra skick. Messi, som har den Argentina Landslagströja på sig, spelar en passning och ett skott jämnt. Lagkamraten Di Maria är också i utmärkt skick. Om staten bibehålls till slutet, Argentina Chanserna att vinna mästerskapet bör vara stora.
Jämfört med Argentinas skärpa verkade Tysklands match mot Oman lite slarvig och långsam. Även om Tyskland hade övertaget fanns det kryphål i både anfall och försvar. Om Omans anfallare inte hade missat två mål hade slutet av matchen kanske inte varit så här. Kanske för att de inte har anpassat sig till regionen och klimatet är det tyska laget inte i ett bra skick. Jag hoppas att det tyska laget ska kunna pigga upp och jobba hårt för den Tyskland Landslagströja.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.