Messi gör mål för att hjälpa Argentina att få en bra start i VM-kvalet

Det sydamerikanska kvalet till VM har börjat. I den första omgången ledde Messi, iklädd en trestjärnig Argentina Landslagströja, Argentina att möta Ecuador på hemmaplan. Messi gjorde matchens enda mål från en frispark, och hjälpte Argentina att besegra Ecuador med 1-0 och få en bra start på kvalomgången!
Det kan ses på slutresultatet att situationen på planen mellan de två sidorna i denna match var mycket spänd och intensiv. I denna avgörande kamp om det sydamerikanska VM-kvalet hoppas båda lagen på att vinna. Under större delen av matchen var båda sidor låsta i ett dödläge. Fram till den 78:e matchminuten fick Argentina en frispark på förstaplatsen, och Messi skickade återigen bollen i nät med en underbar båge. Detta ögonblick är utan tvekan karnevalen för alla Argentina-fans som bär trestjärniga Fotbolls Tröjor. Hittills i karriären har Messi gjort 65 frisparkar, vilket knyter honom till Beckham. Det finns fortfarande en 12-målslucka från Juninho, som rankas först i historien (77 mål).
Efter att ha vunnit VM har den 36-årige Messi slappnat av sin mentalitet helt, så hans prestation på planen är mer avslappnad och hans färdigheter demonstreras mer fullständigt. Argentinas senaste trestjärniga tröja ger också obegränsat förtroende till argentinska spelare. Det här spelet gjorde det också möjligt för alla att se det självförtroende och det lugn som de argentinska lagspelarna visade på planen. Deras prestation visade alla att det trestjärniga Argentina är fullt av hopp om ännu ett skott i Hercules Cup.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *