Klopp anses av fansen vara den bästa kandidaten för Tysklands tränare

På den internationella fotbollsmatchdagen fick den tyske tränaren Flick, som ledde Bayern att vinna sex mästerskap, sparken av landslaget efter att ha förlorat med 1-4 mot Japan i en vänskapsmatch. Det tyska fotbollsförbundet meddelade också officiellt att kandidaten till den nya tränaren kommer att bekräftas inom kort. I tidigare undersökningar av landslagstränarkandidater är Liverpools huvudtränare Klopp den mest efterlängtade kandidaten till landslagstränare av tyska fans. Många fans tror att om Klopp kan ta över posten som landslagstränare så kommer det tyska landslaget definitivt att bli landslagstränare igen. Världens bästa lag.
Klopp har officiellt fungerat som Liverpool-tränare sedan 2015. Under hans ledning har Liverpool Tröja ofta dykt upp på mästerskapspallen de senaste säsongerna, inklusive Champions League, FA-cupen och League Cup, samt Premier League-titeln som vunnits igen efter 30 år . Klopp också Han blev den bästa tränaren i Premier League och är också känd som en av de största tränarna i Liverpools historia. Klopp, som har spelat för Liverpool i åtta år, är mycket betrodd och välkomnad av laget och fansen.
I tidigare intervjuer fick Klopp många gånger frågan om han skulle träna det tyska landslaget, men Klopp svarade inte på denna fråga. Men tyska fans hoppas verkligen att Klopp kan bli huvudtränare för landslaget. De senaste åren har det tyska lagets prestation i både VM och Europacupen inte motsvarat de tyska fansens förväntningar. Efter att ha bytt tränare har situationen för det tyska laget inte förbättrats, och under Flicks mandattid skapade det till och med det sämsta rekordet efter varandra. Efter att Flick avfärdade komma ur klass, ansågs Klopp vara den bästa kandidaten för den tyska tränaren och den bästa kandidaten att ta den Tyskland Landslagströja till pallen. Men det nuvarande kontraktet mellan Klopp och Liverpool går inte ut förrän 2026, och lagets laguppställning genomgår omfattande justeringar. För Liverpool är Klopps betydelse för laget oersättlig. Om du vill att Klopp ska träna det tyska landslaget kan du därför behöva vänta tills hans kontrakt går ut.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *