Grekiskt foder aro mitt levebrod

Atit lunch pa varldens rustika stalle har pa on. Valdigt vild plats. Detta Mykonos ar verkligen torrt, vindigt, hett, soligt, ingen vaxtlighet och overallt betar sma lamm, getter och far sa jag tillslut kan fa min efterlangtade feta.

Lunchen bestod utav massa lackerheter, vad sags om, sallad di grande med egenodlade fikon, avocado, olika sorters salladsblad, notter, goji bar ( eller hur de nu stavas:) egenodlad farsk ljummen spenat som kom i stora klasar. Tabouleh ( eller hur det nu stavas). Ett grillat gris ben att tugga pa, och en ratt stor tallrik med tzatziki till allt detta !!!

Sedan dansade vi lite pa stranden brevid innan vi akte. O sa smog jag in mig sjalv till getterna, och deras kompisar….fast de blev sa radda for mig sa de sprang sin kos.

Nu ar vi tillbaka pa hotellet, och vet ni att jag stotte pa min trevliga massorska fran forra aret, hon med sin lilla vita kanin, Penelope. Anitha, hette hon, och hon skall fa privilegiet att fa massera hela min kropp imorgon, sedan skall jag njuta utav en ansiktsbehandling oxa 🙂 ! Detta vet inte riktigt passionen om annu….hihi. O varje kvall sa angbastar vi 🙂 ! Ni vet val att det ar D basta grekerna o romarna vet. Att ga pa spa, kanske inte sa konstigt nar de var D som upptackte D varma kallorna.

Min hy kommer att strala pa natterna, for att sedan vara ledsen pa morgonen, igen efter drinksen 🙂 !

En trakig nyhet var dock, att kaninen Penelope, har forsvunnit 🙁 ! Anitha tror att nagon gast slappt ut den fran sin lilla bur – dock sa tror jag pa djur som far leva i det fria. Den sota kaninen var den tamaste lilla spjuver jag stott pa, ingen harig hare om man sager sa.

Kvallen ser alltsa ut som foljande: PW, angbastu, ”fixa”, apero pa Belvedere hotell, ata middag med hela ganget fran Padova pa typisk grekisk SOMNA !

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *