Lovely svit :) !

Godmorgon pa Er !

Som ni ser sa har vi det bra. Grekerna ar sa himla mysiga och trevliga. Duktiga pa engelska med 🙂 !

Ett litet foto pa vart underbara hotellrum 🙂 nattetid 🙂 !

Nu har jag precis njutit utav en heltimmes helkropps massage hos gulliga Anitha. O, eftersom hon tycker jag ar en sadan trevlig, rolig prick sa gav hon mig en extra 15min 🙂 ! Tror den grekiska gudinnan typ bytt blod i hela min kropp 🙂 , som han den dar rufsige typen i Rolling Stones gor varannan manad. Han tappar ju ut ”nastan” allt sitt blod i magra kropp, och sedan fylls det pa nytt frascht och friskt rott. Sa, kan han fortsatta sitt dagliga rokande, drickande och knarkande till nasta session.

Nu dricka en liter vatten och sedan dags att simma lite i denna paradisiska miljo.

Skall beratta om nar vi ljog om var alder for passionen senare… Jag var ju namligen 30ar nar jag traffade honom ( egentligen 35 ) …och det visar sig ju alltid, att man skall halla sig till sanningen… Hihihi!

Kramar till ER

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *