En som ar organiserad. En som ar flexibel.

Kombinationen ar slaende, man kan lara sig utav varandra. Fragan ar om vi gjort D (?) ! Enligt min vaninna Anne sa har jag mognat och blivit mera flexibel, inte sa himla trangsynt som forr, eller fyrkantig.

Daremot sa har vi ju min sida dar rattvisan maste brinna, och om man gar emot den eller mig, sa far man D lite jobbigt med en ettrig, Vero. En sadan som aldrig slutar tala for sin ratt. Som standigt kommer pa nya argument tills vederborande vet att han/hon handlat fel.

Som nu imorse. Vi klev upp 10.30, passionen smog ned och paxade 2 sangbaddar dar han lade vaska, bocker och bredde ut handdukarna. Personligen gillar jag inte ”paxa” stilen, anser att har man inte tagit sig upp innan ett visst klockslag da far man skylla sig sjalv om stolar ar upptagna.

Vi at frukost. Vid 11.05 gick jag mot sangbadd for att lagga mig. Dar sitter redan an Amerikan som hade tagit alla 4 baddarna och brett ut sig med handdukar. Min vaska, mina bocker och handdukar lag pa ett bord intill.

Nu finns ett problem, kan inte bli sa irriterad da D var passionen som varit dar innan och brett ut vara agodelar.
Sa, jag sager: ” Ursakta, var inte vara saker som du placerat vid bordet, dar pa dessa 2 sangbaddar dar du nu sitter?”
Snygg Amerikan svarar: ” Jo, D var D fast jag hade lagt mina handdukar har vid 8 imorse” Jag sager: ” Kan ej stamma, for min pojkvan kom hit vid 10.35 och da fanns ej nagra handdukar”

Han tittar knappt pa mig, och sager skitsurt att han ar inte van med att man tar bort hans handdukar, och att han minsann talat med unga flickan som arbetar har pa stallet, och forbokat.

Nu vet man att han ljuger mig rakt upp i ansiktet for man kan ej forboka, och att D. alltid ligger ihoprullade handdukar vid varje badd…som vantar dar tills person kommer. Jag sager at honom att jag kommer flytta undan hans saker imorgon bitti, bara sa att han vet… och hoppas pa att han tycker D ar ok 🙂 !

Det gar en 10min, sa kommer jag pa att jag glomt ena boken pa bordet vid Amerikanen. Nu har jag aven talat med passionen om hur D sag ut, och fatt D konstaterat, inga handdukar pa baddarna. Jag gar over igen, tar min bok, och naturligtvis maste jag hava ur mig att jag ogillar nar folk ljuger mig i ansiktet, och ar egoistiska. Han svarar inte.

Efter 10min, kommer lilla flickan(servitrisen) som han skyllde pa for att saga att Mr Bruce berattade att D var ett missforstand gallande sangarna mellan en blondin och honom, och att han ville se om jag fortfarande var sur. Hahah, killen kunde inte ens forma sig att saga D till mig sjalv, stackars rike sate.
Flickan hade berattat for Mr Bruce att man kan ej forboka baddarna som han aven oxa hade pavisat att han hade gjort kl 8 med henne… Folk ar tokiga.

Leonardo han skams over mig, fast jag far lite lattare orgasmer nar jag inser att folk bor veta att D handlar fel om D gjort det naturligtvis, och sedan far D daligt samvete, och skickar servitrisen for att meddela detta. Det ar humor, tragisk humor.

Note/ nu far vi ligga och kika pa denna lilla hydda i vattnet istallet 🙂 ! Tjusigt eller hur?

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *