KIKI

Nar jag var liten var jag fortjust i att kika pa cowboysar och allmant overvaldigad over western filmer med pickadollar, och whiskey drickandes man i barer efterat tillbaka ridandes pa sina statliga hastar.

Tror detta kommer fran allas var Zab Macahan,han som inte drar sig fran nagot, han som kampar for allas rattvisa. Denne trevlige, hyggliga farade alfahane som var sa snall och vis i all sin enkelhet. Jag, och min mor&far missade aldrig ett avsnitt med Zeb 🙂 !

En annan favvo var ju lilla huset pa prarien. Den helt overkligt genuina, och sympatiska familjen Ingalls som t om kan fa Bjorn Skifs att framsta som girig:) ! Den snalla Laura( tror hon hett sa ) och den elaka blonda rika flickan var ungefar som ett utav alla avsnitt vi ser i dagens samhalle bland fattiga och rika.

Detta Mykonos ar som mitt egna lilla vilda western, det ar sa torrt och landskapet ar som hamtat ur en scen fran min barndoms basta klipp fran familjen Macahans 🙂 ! Jag vill slanga mig upp pa en asna och bara rida ivag…finns inte manga hastar i sikte och da far man ta seden dit man kommer…
Vi var och at lunch pa KIKI, en som vanligt rustik litet kyffe som ingen knappt vet existerar, som funnits i 70ar, och allt ar egenodlat.

Cappero leaf med nagon smakrik ost blandat med tomater, bonsalld och gris, igen…detta med en tallrik tzaziki as usual.
Kolla in pa fotot hur vackert det ser ut, och sedan havet som ligger nedanfor.

Puss pa ER!

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *