[email protected]

Natterna ar sena har i Mykonos. Jag borjar bli gammal och orkar ej lika mkt 🙂 ! Iallafall inte halla detta tempo som Leonardo vill halla och D ar foljande:

Ligga halva dag pa strand. Aka ivag med bil mot lunch hak, koa i 45min for att fa komma in till sedan som jag redan vet varldens godaste matstalle. Sitta dar och ata i 1,5timme, hade vi varit med alla hans vanner hade D kunnat latt bli 3 (?). Sedan aka tillbaka, sola lite igen pa hotellet. Dricka 3liter vatten. PW. Ga mot spa pa hotellet. Ar vid 20.30 pa rummet for att snabbt byta till lattare utrustning som ar beachklader-avslappnat-for-aperitivi, sedan ta bil mot city och dricka apero med ganget i en timma.
Aka tillbaka mot hotellet igen for att fixi fixi oss.

Klar att aka vid 23.45(igen) for att ata middag som igar var hos Fabio, och dar alla de andra bor. Helt overkligt hus, med en sadan stor utegardsterass som jag sallan skadat att jag trodde D skulle dyka upp kossor, getter eller en och annan gris. Nu ar klockan 24. Borjade ata vid 01.00.

Nagon badade i poolen sadar i efterhand som D blev i slangda. Jag blev less vid 03.00, akte mot staden for att leta upp Amir AMOR som ar har fran Dubai:) !

D ar ett gang pa ca 30pers, och D hade tankt sig dyka upp hos Fabio, fast var lite oorganiserade, sa jag skulle forsoka mig pa att soka upp dem i lilla staden. Omojligt. Vid 5 gav jag upp, och kunde da ej ens hitta sma tangenterna pa min bb, hade behovt en dator ev. forstoringsglas 🙂

Somnade vid 6. Upp klockan 1pm – Livet idag ar somnigt. Fast nagra har D varre, grabbarna 3 som aldrig gick och lade sig, och hade flyget vid 8am – nu ar D i Milano och skall precis in pa buisness mote. Finns alltid nagon som har det varre an en sjalv. D kanns tryggt att veta 🙂 !

Cin-Cin !

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *