den som soker den finner, den som ar glad den finner annan glad, den som ar trevlig finner… osv

Har ni tankt pa (igen) hur otroligt D ar nar man ar trevlig, och ger utav sig sjalv sa far man alltid trevlighet tillbaka. Inte alltid, fast da ar D bara att ga darifran. Jag talar om nu nar man ar exempelvis utomlands och traffar pa nya manniskor varje steg jag gar.

For nagra dagar sedan sa var vi pa Hotel Belvedere, och tog oss en martini som D ar kanda for dar, och sa var mannen som spelade dar forra aret i baren aven dar i ar igen. Han ar sa cool, och spelar rysligt bra lounge musik, sadan dar musik som jag kanner till som jag kan sjunga till… Typ ”Take my breath away” i jazzig tappning. Me like sooo sooo much sa vi kopte en cd forra aret utav honom.

Detta aret ville vi kopa flera. Sa, Leonardo berattade att jag ofta spelar denna cd hemma och ar sa fortjust i den. Vi kopte en cd till utav mannen. Sedan sa kom han och talade lite med oss i baren, och jag satte igang och tjattrade pa. Han fick en cigg, for han hade slut pa sina. Efter en 30min sa kom han tillbaka, och gav mig en utav hans egen komponerade cd skiva, hans favvo:) ! Da blir man glad. O innan vi gick sa fick han 3 lycko cigg av oss 🙂 ! Sa, blev han dubbelt glad.

En annan fundering ar: Hur kan man inte, INTE bli glad, le eller vara trevlig tillbaka om den andra personen man traffar och startar samtal med ar sprudlande glad, leende och trevlig? Nastan omojligt anser jag.

Tank pa att gora testet…. Le mera an du ar kapabel till… Man maste ju forsoka tanka pa den trevligaste incidenten som nagonsin patraffat en sjalv, om man har svart att le utav sig sjalv naturligt. Stall, fragor till den andre… var intresserad, vet DU hur saker och ting forandras? STORT!!!

Jag blir lika glad och forvanad varje gang.

Idag sa fann nu precis Leonardo en riccio…han alskar ju den dar lilla sjoborren. Han ville finna sin riccio, och han fann den.

Jag vill nu fa lite mera betjaning utav min gulliga servitris Konstantina, sa jag stallde lite trevliga fragor, och var extra glad idag mot henne. O, himlar vad den blyga flickan sken upp:) ! Nu vet jag massa saker om henne som jag inte vetat under de 4dagarna hon serverat oss. Alla har nagot att lara oss om oss sjalva.

Jag larde mig att om jag ar extra glad, och pratsamt trevlig sa kommer hon att komma snabbar ned mot vattnet dar jag ligger, och hon kommer att gora det med gladje. Det kan anvandas aven i manipulativt syfte 🙂 ! Att vara manipulativ behover EJ vara att vara elak, D kan aven vara att vara SMART !

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *