” Nothing is so beautiful as a promise ”

Fattar inte D har med att par ofta brakar nar deras efterlangtade semester ar fullt i gang?! Det ar ju da man skall ta tillvara pa varandra och varda sin karlek riktigt extra mycket,lange och omt.

Giva D dar lilla extra som han/hon ar vard. Man far D man fortjanar, vet ni val i slutandan. Som nu nar jag och passionen ar har och myser pa, sa D ar klart att man kan fa nagot utbrott nagon gang fast, da sluter jag ogonen, andas och tanker pa hur mkt jag alskar mina Louboutins skor darhemma:) ! Ibland svarar jag tillbaka nagra svordomar pa svenska oxa, fast aldrig med hog rost. Det ar FORBJUDET!!!

Jag ar ej den brakiga typen, jag ar den anpassningsbara typen, dock rigid 🙂 ! Passionen, ar en liten grinig bebis ibland, som ar van att bli serverad och kan sallan stracka sig langre efter nagot en hans grekiska nasa putar ut.

Nej, man skall ta hand om varandra, och varda det karaste man har. Bara sma sma saker som att lagga en liten note brevid hans klocka pa sangbordet dar det star foljande:

” You are the most happiest, beautiful, intelligent man in the world, because you have the most gorgeous, smart, happy, funny and kindest girl in the world. What you give me, I’m gonna give you. Let’s start after you have woken up, my ”sugarboy” !!! ”

Denna ar ju klockren:)!
Sa, nar passionen vaknade 3timmar efter mig igar, sa var han ju helt medveten om vad han hade och vad som vantade honom 🙂 aven att han var ju sa himla lysande BRAVO, oxa 🙂 !

Prova denna sjalv, och han dar hemma kommer atminstone vara glad i ett dygn. :)! Langre om han har en trivsam hjarna.

Kan bara med egen erfarenhet saga att handlar man sa har, och i arlighet mot sig sjalv och sin partner sa brakar man inte. Man har ett lyckligt forhallande aven under semestern, da manga kanner sig stressade och pressade utav those expectations som man har pa sin resa eller varandra.

Ar sa lycklig over att jag har passionen som ar sa forstaende over mina ideer,ord och mina handlingar. Denna semester kanns som an begynnelse pa nagot nytt !!!

Hander uppstrackta!!! Happy Vero !!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *