fashionweekaw13 di Milano

Klackarna maste med. Har ett mote med Elena, som ar en blog tjej fran Milano. Vad kommer hon att tro nar jag dyker upp mitt i fashionweek di Milano med sneakers(?) Funkar daligt. Vad spannande det skall bli att fa sitta och kika pa alla cool, eleganta, trendiga donnor som intensivt forsoker bracka varandra med de mest uppseendevackande kreationerna, langs de romerska gatorna. Mest langtar jag sa efter att fa kora igang arbetet, & att fa strosa omkring i alla kvarteren med mina kollegor i det fortfarande varma vadret. Kan handa att jag kan vara pa jakt efter en snygg poncho. En duffel skulle vara varm och harlig att krypa in i –  garna en camelfargad historia. Kolla in lite foton fran Fashionweek i Milano.

Dessa stockings ar dock fran AW12 – mycket eleganta och posh.

Gucci i onsdags pa premiaren in MilanoAW13 – smyckena ar typisk corall, som var populart runt renassansen pa den apeninska halvon ( ehh, Italia)

Alberta Ferretti

Street Style di Milano – Cool

Hm, alskar batman, himlars om jag hade haft nagon som kunde virka…

Allt funkar, aven med plaster & glitter.

Anna Dell Russo – colloborerar med H&M – tacky tacky, den 50ariga kvinnan som beskrivs som galet manisk nar det galler mode.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *