intensiva månaden.

Nu börjar min period utav arbete, och då talar vi arbeta dygnet runt i en månad. Som vanligt, svart eller vitt, lugnt eller intensivt, varmt eller kallt. Ãr så glad över att träffa mina kollegor igen och få bo runt vackra Gardasjõn – som att leva i en saga.

Kommer ej att kunna anvãnda min hjãrna på bästa sätt gällande min blogg, dessvärre…skall fõrsöka hålla mitt dagsliv uppdaterat, trots intensivt arbetande. Alltid lika roligt med anekdoter fran roliga, bortskãmda svenskar, om jag hinner.

Nu skall jag skåla in aftonen tillsammans med mina chefer…. Ni kommer väl ihåg att det är alltid är en fest i Italia.

Massa Kramar & så skall jag nog lyckas få till lite glada skratt inom kort 🙂 !

Note/ foto – hãr skålar vi in vår arbetstur fôr denna sãsongen med min energiska chef, argentinska Miguel, chauffören Roberto, och vår fotograf Charlie…..

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *