Lazise – ett mini Venedig.

Tråkigt att vara helt ensam pa sitt hotell som jag var i förrgår, det gillar jag oskarpt. Jag är placerad med mina clienter, 45st i vackra byn Garda vid Garda sjön, och har skall jag bo i en vecka tillsammans med dem. Dock kommer det ett nytt gäng norrmãn pa torsdag igen, för då aker de som ar hãr hem.

Nu är vi i Lazise en vacker fiskeby som ar uppbyggt likt Vendig på pålar. Som ni ser på fotot så skymtas vackra Scaligero borgen från 1300-talet. Jag sitter vid vattenbrynet och får mig lite D-vitamin, och väntar pa min kollega Anna som alldeles strax dyker upp med sina clienter. Om 2timmar, kommer vi bege oss med båt pa sjõn ned till Sirmione.

Jag skriver mera ikvall, om nagra roliga historier som jag helt hade förträngt, som hande förra säsongen 🙂 !

/ så efter några 30min, senare……….blev litet avbrott, da vi traffade nagra clienter som maste ha hjalp med tamejfasiken allt, denna gangen hjalp vid bankomat.

Hur har de överlevt?

Nu äta lunch med syditalienarna(våra chaufförer) i ett 25gradigt soligt vãder.

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *