Jämförelsenoja.

Tror ni som mig att allt hander av en mening? Att gud/en angel/eller vad ni valjer att tro pa placerar ut dig for att du skall lara dig saker i livet. Prova livets utmaningar? Vissa far manga utmaningar. Vissa inga alls. Vissa glider runt pa en rakmacka, kan tyckas ( fast vad vet vi?). & det varsta man kan gora ar att jamfora sig med nagon annan. Alla ar vi olika. Alla vara ”gudar” tycker att vi skall prova olika steg i livet. Detta ar min uppfattning.

Ibland nar man ar mitt upp i alltihopa hinner man inte uppskatta over hur j*kla bra allt ar/var….det kan ta tid. Jag haller for dagen pa att inte packa ned sommarklader, utan vinterklader och slalomutrustning. Skall villigt erkanna att jag alskar hellre att strosa omkring pa en strand, an att storta ned i en backe 🙂 !

Da tanker jag att det positiva med denna 8dagars resa till Verbier ar att kommer undan all solexponering ( dvs jag ser ju solen varje manad..inte bra), och att jag kommer fa frisk harlig luft fran Alperna. Att jag skall ligga pa hotellets spa avd minst halva tiden for behandligar ( nagon har lovat det) & att min van Colette kommer och firar nyar med oss. Vi bor aven pa samma hotell som henne.

Sa nar Leonardo ar ute och aker helikopter tur, sa tar flickorna igen sig, bara jag inte slutar upp som en riktig lejoninna innan jag ar klar 🙂 ! Colette har sakert lart sig nagot nytt insprutningsatt att fixa med ansiktet …hihihi. Sa, pa nagot satt gladjer jag mig over att fa en riktigt avkopplande vintrig snoig semester ihop med min vaninna nagra dagar.

Fast visst saknar jag ett utav de basta semestrarna jag haft i mitt liv – LA & Cabo San Lucas…. lyxigare an sa, var svart att fa 🙂 !

Forsta gangen for mig i LA. Har vantar jag utanfor Victoria Secret…himlars vad det brann i benen….Weeehoooiiii!

Jag & gullisen i bilen pa vag att ”do” LA pa 48timmar…..med jetlag…shit vad jag var trott. Forsta gangen jag somnat pa en restaurang…hahaha! Lovar, gjorde det.

Var resort i Cabo. Otroligt vackert. Servicen gar liksom inte att beskriva. Pa detta foto vet man inte vad som ar himmel, hav eller pool 🙂 !

Jag undrar hur manga ombyten jag hade med mig? Manga, sa manga att Leonardo var valdigt arg nar vi kom tillbaka till LA for en liten check hur mycket allt vagde nar vi skulle tbx hem igen 🙂 !

& i Mexico sa dricker man saklart ol. Manga goda olsorter minns jag att vi hann ploja igenom. 

Fann glada manniskor pa nyarsafton fran Canada. Nikki Beach, Cabo San Lucas!

Detta aret ar jag helt saker pa att finna glada svenskar i Verbier, nar det skall firas in det nya spannande aret 2013 ! Ser annu en gang framemot ett nytt ar. & da ar det dax att klura ut vad jag lart mig detta aret, ar 2012 som snart ar over…. Nar jag kikar pa dessa foton sa ar jag TACKSAM over sa mycket fint, och sa manga harliga manniskor jag far chansen att mota.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *