” Zlatanera ” Idag skall jag dominera#todominate

Hur bra ar jag ,da? Anammat mig de italienska lardomarna att forebygga sjukdom. I detta fallet forskylning. Man gor en zlatanare som tidingarna skriver om idag om Zlatan. Nytt ord till vart svenska lexicon, ” att dominera” ! Sa, nu dominerar jag over att INTE drabbas av att bli sjuk som Leonardo ar. Jag ar ju aldrig sjuk. Jag ater ju sa nyttigt, sa varfor bli sjuk? Det ar bara att forebygga som de gamla grekerna&romarna gjorde. & TRO !

TIPSET 3GGR i VECKAN:

  • Den klassiska metoden som alla gor har i Italien, och som man latt glommer bort och ar super for ens immun-system, och ett pluss for din hy 🙂 ! Fixa angbadet.
  • Koka upp 10liter vatten i ett stort karl.
  • Pa vart apotek sa koper jag medicin som funkar for mitt speciella behov, just nu. Calyptol. En sorts ampull med massa menthol i som ar bra for att forebygga forskylning, och haller bakterier borta med vinden.
  • Ni kan ga in pa halsokostaffarer och fraga om olika oljor som ni kan slanga ned i vattnet efter det kokat upp. En olja som ar suveran for hyn ar nyponrosoljan, och nassleoljan. Utrensing for din hy.
  • Vad kom jag pa mera? JO – gor ett sadant har angbad 3ggr i veckan – huden kommer att glittra som stjarnan i granen. Jag har ju bastu hemma sa jag far ju min lilla dos dar.
  • Vila ditt ansikte over vatten karlet med oljan i, i minst 10 minuter, sa dina porer oppnas upp. Andas djupa andetag. Tack ditt huvud med en fyllig handduk.
YES, att trotsa alla sjukdomar ! TRO att jag aldrig kan bli sjuk !!!!!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *