Snacka om kanslokall#norrland

Hej, tack for ni kikar in hos mig!

Jag har alltid gillat katter. Haft nagra stycken, Nar jag var liten sa hade jag en som hette Missan. Mitt problem var dock att jag trotsade min allergi, jag var fasligt allergisk, fast jag ville ju inte mista Missan. En dag miste jag henne. Grannen hamtade henne, slangde in henne i en svart sopsack, och skot henne. Detta berattar min fader for mig, da jag fragade vad som hande med Missan. Hur sjukt ar detta?

Man tar helt enkelt, och skjuter katten genom en svart sopsack?????? Ibland maste jag beratta den har historien for folket har. De tror att jag driver med dem…och nu sa har pa aldre dar sa undrar jag om inte,  de drev med mig oxa. Snacka om att vara kanslokall. Bestall en tid hos veterinaren, snalla manniska. Nej, men det kostar ju pengar…..en bondkatt, bekosta denna? Detta ar liksom norrlansk kultur brukar jag saga. De skakar pa huvudet, sasom jag skakar pa huvudet till deras annorlunda evenemang.

Darfor sa nar jag kom till den har fantastiska djurgarden i Cabo San Lucas, sa blev jag foralskad. Leonardos familjs bror, de ager en helt otrolig ranch som vi besokte forra aret. Ville aldrig lamna asnan.

Ville inte lamna Beverly heller for den delen. Det ar jag – ytlig&djup. Maste ha nagot med barndomen att gora 🙂

Har ar vi redo att aka ut for att mota valen. Det motet var tarfyllt for mig…..jag hade en sadan dar euforisk kansla nar jag nagra meter fran baten sag dessa valar, med dess stjart hoppa uppat i havsbrynet. Magiskt ogonblick.

Imorgon semester for oss. Vi skall pa en roadtrip. Jag skriver till er under vagen. Tills dess – tank pa alla som ALSKAR ER & som kanske inte klarar utav att saga dessa ord….. fast DU vet innerst inne att DU ar alskad ! Inte glomma.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *