Ta det lugnt!

slow3

Vi lever i ett stressat samhälle. Vi är ständigt uppkopplade, inte tillräckligt närvarande och ”att-göra-listan” är milslång. 

Nu när vi dessutom fått smarta klockor så är det ännu lite mer stressat (för vissa) att man oftare kollar alla notifikationer och så. Många håller fortfarande kvar vi den så kallade ”dumma klockan”, den som bara visar tid och eventuellt datum. Klockan ses av många som en statussymbol och för de flesta männen är det det enda smycket man bär.

Om vi se förbi dessa smarta klockor och även de traditionellt dumma klockorna så kollar vi lite mer på något som kallas ”Slow watches”.

slow

Vad är då detta?

Ja den visar bara heltimmar över ett dygn. Med det så ser man inte exakt tid men kan också värdera tiden annorlunda. Om man har hela dygnet framför sig kan man lätt inse att det är oceaner av tid kvar på detta dygn, bäst jag lägger mig ner och slappar lite. Det vore ju väldigt skönt.

slow2

Priserna och modellerna är helt okej. Men jag faller tyvärr inte för charmen då jag måste ha stenkoll på minuter och väntar med väldigt lite tålamod på Huaweis Watch. Alltså, en ypperligt smart klocka.

Vad gillar ni detta? Vilken typ av klocka föredrar ni? Dum, smart eller långsam?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida