Rockband 4 – inte imponerande

Nu är ju inte jag tv-spels-experten, det är ju den fina Fenjima (hennes blogg) som är. Men i bland slinker det in vissa saker hos mig som är kul att testa. Tex GTA, Project Cars och så alla dessa musikspel. Jag älskar att vara rockstjärna i tryggheten av mitt eget vardagsrum. 🙂 20150604_175114 I dag var det lite AW för det nya Rockband 4. Det har ju inte hänt något på den marknaden på länge, alltså musikspelen, så jag vart förvånad när det vad dags för ny version. Jag fick chansen att kika lite på det på en AW. Tyvärr var eventet extremt illa planerat så efter 45 minuters obekvämt lutade mot en pelare så valde vi att lämna. Men vi fick se spelet och de nya instrumenten. 20150604_175108

Mjukvaran ser inte alls ny ut, utan det är exakt samma grafik. Med det vill jag säga att det inte är ett under till vacker bild. Om jag förstår informationen rätt så är den största nyheten att man kan ladda ner musik till spelet. Förutom de låtar som ingår ska det finnas ett arkiv på 2000 låtar man kan lägga till. Jag tror dock det kommer att kosta. För mer information, kolla denna sida! Fan.. Kom på att jag glömt testa Project Cars som ju ligger och väntar här hemma.

20150604_173326

20150604_174028

4 kommentarer

4 kommentarer till Rockband 4 – inte imponerande

 1. fenjima skriver:

  Vi får vara experter tillsammans 🙂

  Det var lite det jag misstänkte, att det skulle vara samma som vanligt. Guitar hero live kommer i samma veva som Rockband så testa det sen. MYCKET bättre, fick spela det i Hamburg förra månaden. Tummen upp!

 2. Hi, i believe that i saw you visited my weblog so i got here to go back the
  favor?.I am attempting to to find things to enhance my site!I suppose its ok to make use of a few of your concepts!!

 3. Bob Weinkauf skriver:

  It’s very straightforward to find out any matter on net as
  compared to textbooks, as I found this post at this web site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida