Se morgondagens väder i en liten box

2

Vissa människor alltså. De är så smarta, finurliga och roliga så man tror inte det är sant. Men det är på grund av dessa människor som det uppfinns en massa bra saker, ja och en del onödiga med.

Nu läste jag om en kille som arbetar som mjukvaruingenjör på dagtid och uppfinnare på natten. En typisk person som lider av någon bokstavskombination som måste aktiveras och få utlopp för sin kreativitet. Den bästa sortens människa enligt mig.

Vädret i en box

Vad har han då kommit på? Jo i en liten box kommer morgondagens väder visas, på riktigt!! Den är kopplad till en vädertjänst som skickar informationen till boxen som sedan simulerar vädret med regn, moln och ja det mesta. Det enda som saknas är snö.. Så den är kanske inte optimerad för oss i Norden 🙂

 

1

 

3

4

5

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *