Jakten på smarta klockan!

Kan vara en potentiell deckare, drama eller rentav en komedi för att hitta den perfekta smarta klockan är allt annat än lätt. 

Motorola Moto360 i svart.

Motorola Moto360 i svart.

När jag fick höra om Android Wear första gången så visste jag direkt att det var det jag skulle ha. När Motorola sedan visade upp sin runda Moto360 så sa jag att den ska jag köpa så fort den kommer. Men så hände något. Tiden gick och Motorolas klocka kom inte. Under den tiden kom en rad andra modeller men jag var fortfarande mer intresserad av Motorolas. Plötsligt dyker en ny klocka upp som gör att jag tvärvänder och bestämmer mig att DEN SKA JAG HA!

Hua

Huawei Watch i tre olika färger

Huawei Watch. Kanske den absolut snyggaste smarta klockan världen har skådat. Den presenterades och världen höll andan (eller så var det bara jag..) och vi ville alla ha den. Man kunde tyvärr inte gå ut med pris eller leveransdatum men vi väntade snällt. Tiden gick, inget händer. Det spekuleras på alla stora siter i världen om priserna och jag har hört siffror på runt 5 000 kr och i bland mer.

I dag läste jag att den är så sen så man tror att den kan levereras till Kina i oktober i år. Det betyder att Europa sannerligen inte ser klockan 2015 utan mer 2016 och kommer den då att vara så het längre? Till hösten har det säkert hänt mer och andra modeller presenteras som kanske gör att jag återigen byter riktning.

Men eftersom jag i dag blev så ledsen över beskedet om Huawei Watch så funderar jag ändå på att köpa en Moto360. Jag hittade nyss en i guldfärg men dessvärre finns den bara på en enda butik och den har dåligt rykte. Hur ska jag göra nu?

Moto guld

 

Här kan ni se skillnaden mellan några modeller som sitter på min arm. Ni ser att Moto360 är lite större. Den till vänster är LG och den är lite väl manlig tycker jag medan den smäckra i mitten är som det gottigaste man kan hitta.

20150306_184913

3 kommentarer

3 kommentarer till Jakten på smarta klockan!

 1. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess
  I’ll just sum it up what I had written and say, I’m
  thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m
  still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for newbie blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 2. Many Guinto skriver:

  Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different topic
  but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

 3. investor skriver:

  I do agree with all of the ideas you have introduced for your post.
  They are really convincing and will certainly work.
  Nonetheless, the posts are too short for newbies. Could you please
  extend them a bit from subsequent time? Thank you for the
  post.

  http://rlu.ru/34PLh
  http://www.delta-xray.net/redir.php?URL=http%3A%2F%2Fjazzarenys.cat%2Fca%2Fcontent%2Fthey-asked-100-consultants-about-best-hard-money-lenders-one-reply-stood-out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *