Teknisk sponsring till semestern

IMG_0099

Med sponsring menar jag lån som är lättare att testa på semestern än hemma. Man måste passa på när sådana saker passar mer naturligt. Så detta är det som får åka med denna gång. 

Vi har en kamera från Samsung som jag är sugen på att köpa i framtiden, NXmini i vitt (fast jag kommer köpa en mintgrön). Att jag är sugen på en från Samsung beror på att jag har en Samsung mobil samt en Samsung printer hemma vilket gör det väldigt enkelt. Bilderna från kameran kan direktöverföras till mobilen till exempel.

Som ljud väljer jag att ta med den lilla orangea härligheten från JBL! Den må vara liten men är ytterst kompetent till stranden och inne på rummet och heter JBL! Go.

Som backup tar jag med mig Toshibas smidiga hårddisk. Bäst att lagra allt på ett säkert ställe.

Jag tar även med actionkameran från TomTom som jag kan filma med lite överallt, även i poolen med tillhörande lins som gör hela kameran vattentät.

Den orangea lilla fyrkanten från Gigaset lägger jag i resväskan. På så sätt kan jag hålla koll på att den är där jag vill att den ska vara. Så om väskan inte anländer på rätt destination så kan jag tala om för personalen var den är.. 🙂

1 kommentar

1 kommentar till Teknisk sponsring till semestern

  1. Magdalena skriver:

    Åh vad mycket smarta saker. jag fastnade för G-tag. ska köpa såna till mina vänner när de fyller framöver. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida