Nu är Apple Watch i Sverige

Skärmavbild 2015-06-26 kl. 07.22.57

Luring.. Men däremot har jag fått datumet för släppet och det blir den 17 juli 2015. 

Ja väntan är snart över för att kunna köpa en Apple Watch i Sverige. Den 17 juli sker lanseringen och all info finns på Apple Store.

Jag har själv inte testat den än men de som köpt den (från ett annat land) är mer än nöjda. Jag är ju ingen fantast av iPhone och således inte av Apple Watch men så klart kommer jag testa detta när jag får chansen. Som ni läst i tidigare inlägg så väntar jag på något roligare och snyggare med Android Wear.

Ska ni köpa en Apple Watch?

Skärmavbild 2015-06-26 kl. 07.25.57

1 kommentar

1 kommentar till Nu är Apple Watch i Sverige

  1. Alfreddwete skriver:

    wh0cd42637 [url=http://phenergan.us.com/]phenergan online[/url]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida