Jag fyller år om 12 dagar!!

Ohhh!!! Det är liksom bara 12 dagar kvar tills jag äntligen får bli 14! Haha jag lovar att det sitter någon lite äldre människa nu och tänker… Men lilla barn, lev i nuet. Du kommer bli äldre, jag lovar. Jaa, jag vet men jag är så ivrig att bli äldre eftersom att det medföljer så många härliga grejer. Man får t.ex ta moppekort när man blir 15 och man blir myndig när man är 18 vilket medföljer jobb, bostad osv. Jag längtar dit eftersom att jag har så många drömmar med mitt liv! Men absolut, man ska leva i nuet! 🙂

Man ska vara glad så länge man lever och fokusera på dom bra sakerna i ens liv vilket jag känner att jag prövas med dag efter dag.. Man får prioritera det viktiga i ens liv! 🙂

Hittade lite gamla foton på mig, jag dog verkligen… Hjälp, vad man kan förändras på knappt 2 år?!

12 år!

 

 

13 år!

 

 

 

 14 år! (Nu tar jag det som nutid)

 

 

 

4 kommentarer

4 kommentarer till Jag fyller år om 12 dagar!!

 1. MigudalCoeva skriver:

  Priligy Dapoxetina Costo Nolvadex Prix Maroc levitra from canada Propecia Generic Proscar Finasteride Buy Amoxicillin Online Cheaop

 2. MigudalCoeva skriver:

  Worldwide Hydrochlorothiazide Tablets levitra why so exspensive Generic Amoxicillin Oral Drops Cephalexin 6 Week Old Baby Spese Levitra In Farmacia

 3. Bilge skriver:

  Gulliga bilder!<3 Kolla gärna in min blogg, har frågestund nu. Och frågorna får handla om vad som helst! 🙂

 4. Emmi skriver:

  Du är SÅÅÅ fin! Älskar lockarna på den sista bilden<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *