Body butter -Raspberry

Här är verkligen en stor månads favorit. Mitt älskade body butter från The body Shop i lukten Raspberry. Den luktar otroligt gott, räcker länge och återfuktar min stackars torra höstpåverkade hud. Jag är ju besatt av hallonlukt så den här lukten påminner mig särskilt mycket om sommaren. Vilket kan göra en glad när man ser på hur naturen förändras till allt mörkare.  Förpackningen är elegant och stilren och håller body buttert inne i burken.

Jag fick den här i födelsedagspresent av mamma men jag var med och köpte den ur The Body Shop’s sommarkollektion för mindre en än hundring. Så därför tror jag inte att den finns kvar att köpa i butik men man kan ju söka runt på nätet och se ifall det finns någon annan hemsida att beställa den av. Hoppas att den kan komma tillbaka i butik för när min burk tar slut vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Men ser ni den här, köp den! 😉

 

1 kommentar

1 kommentar till Body butter -Raspberry

  1. Emma skriver:

    Hej! Var köpte du din longboard? Om du vill kan du kika mej jag heter: emmaswensson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *