Dag 6 -Jag gillar

Jag gillar många saker från alla kategorier! Det finns så sjukt mycket i den här världen som här dåligt men även så sjukt mycket som är bra! Jag gillar att fokusera på dom bra sakerna eftersom att dom får mig att må bra. 🙂 Logiskt ellerhur? 😉

Nämen nu ska jag säga lite saker som jag gillar. Jag gillar allt från godis till rättvisa, jag gillar Matteus och god mat på skolan. Jag gillar bensinlukten lika mycket som att känna mig ren och fräsch. Jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja.. Det finns liksom bara så mycket på nåt vis. Haha, vilket problem, man vet inte vad man ska skriva att man gillar. 😉

Det viktigaste är nog bara att man gillar varandra och har tålamod med varandra här på den här jorden. För vi alla ska få ta lika mycket del av den. Det är ett sånt sjukt stort forum med vad man gillar… Ta en liten tänkare ni också med vad ni gillar, jag tror att listan kan bli ganska lång eller hur? 🙂 Det är bra! Vi ska gilla och tycka om!

 

 

En av sakerna som jag gillar är sötsaker! 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida