Min och Matteus 2-årsdag idag! :D

WOW! Det har bara gått för fort, idag har jag och Matteus varit ett par i 2 hela år! 😀 Det är helt sjukt! 😀

Jag vet nog inte vad jag skulle ha gjort utan den här killen vid min sida. Min älsklings älskling, min sötis, min gullegris, min trygghet och mitt hopp! Matteus du är mitt ALLT, utan dig hade jag inte varit någonting. Bara tanken av att leva utan dig får mig att må illa, du och jag är verkligen menade för varandra och jag hoppas verkligen djupt inne i mig att jag kan få fortsätta mitt liv tillsammans med dig.

Du fyller mina mörka dagar med ljus, ger mig en kram när jag behöver en. Jag vet inte om du vet hur mycket du betyder för mig och jag kan nog inte heller förklara det för dig. Du betyder mer en guld, mer en silver, mer en allt annat. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET och är så glad att jag fick den turen att få dig. <3                               Puss och Kram min älskling!

 

8 kommentarer

8 kommentarer till Min och Matteus 2-årsdag idag! :D

 1. Andrea skriver:

  Är så glad för eran skull, faktiskt! Så söta ni är! Grattiiiis!!! :* 🙂 😀 <3

 2. julia skriver:

  stort grattis till er!! ni är så sjukt fina ihop!

 3. Erika skriver:

  Åh jag skulle också vilja ha ett sånt lyckat förhållande ! Grattis!!❤❤❤

 4. Love ya! skriver:

  Grattis åt er!Ni är skitsnygga tillsammans och jag hoppas att ni är glada ihop och matteus är supergullig

 5. Alicia skriver:

  Kan ni göra en video om att ni har varit tsm i 2 år?

 6. Jolina skriver:

  Hej Wilma och Matteus är så sjukt söta tsm! Grattis till eran 2årsdag tsm hoppas det håller länge för er för ni passar så bra ihop <3 önskar er all lycka till kram på mer hälsningar jolina
  PS. Du har en jätte fin yt kanal och en blogg <3 jag kollar på dina video och din blogg varje dag 🙂 kram jolina

 7. Elin skriver:

  Hej! Var har du köpt din longboard? Skulle vara sjukt tacksam för svar! Kram

 8. Alicia skriver:

  Matteus är såååå snygg! Jätte glad för eran skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida