Julfesten igår!

Igår hade jag typ en utav dom bästa kvällarna i mitt liv. 😀 Hade verkligen det bästa av allt just då! Det var julfest på kyrkan igår med god mat, fyrverkerier, snacks, musik, dans, umgänge, skratt, tävlingar och julklappar. Jag vet inte hur jag ska kunna berätta allt men jag kan börja med att min kära kompis Alexandra följde med dit.

Är så glad att hon följde med för jag hade garanterat INTE haft en lika rolig kväll utan henne, faktiskt så var hon den som gjorde den rolig. 🙂 Att ha en kompis att vara med hela kvällen är en stor trygghet kan jag garantera och det var ett tag sedan jag kände så. Hon brukar inte gå till kyrkan eller följa med på sådana här tillställningar men hon gjorde det utan att känna typ någon där vilket jag tyckte var modigt.

Jag hade verkligen superkul och jag hoppas att Alexandra också hade det!

Här kommer en liten överblick på hur vi hade det. 🙂

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida