Julklappsverkstad

Idag så har jag varit ute med familjen och handlat de sista julklapparna. PUH! Alltid lika skönt när det är gjort. Blir så stressad när man ska springa runt i affärerna och tänka, leta och fundera. Men nu ska jag få ta det lugnt i ett år till innan nästa julklapps-shopping. Nä, men så jobbigt är det inte. 😉

Efter jag hade fixat det sista på stan så åkte jag hem och började med att slå in alla julklappar vilket tog sin lilla tid. Men efter några timmar så blev jag äntligen klar och kunde lägga julklapparna under granen. Sen så började jag även packa lite smått eftersom att jag ska till pappa i morgon och fira jul och ska stanna där några dagar så då måste jag ha mina grejor med mig.

Usch, jag är fruktansvärt hungrig. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja med middagen och sen ha lite film-mys på det med godsaker osv. Det blir skönt att få koppla av bara jag och mamma. 🙂 Vad var det vi skulle se nu igen? …. Justja! Typ ”Pang i bygget” eller vad det nu heter. 😉 En komedi.

Förresten! Mitt paket från nordic feel med sakerna jag beställde kom för ungefär en vecka sen. 🙂 Ett paket full med julklappar. 😀

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *