Röda ögon?

Jag har fått ganska många kommentarer om just mina ögon och om hur röda dom ser ut och brukar vara osv. Mina ögon är väldigt torra från början och jag har väldigt lätt att få irriterade och röda ögon. Speciellt när jag är utomhus och vind blåser i mina ögon så kan jag bli tårögd. Eller tårögd kan jag bli väldigt lätt och ibland när mina ögon är extra torra så känns det som att jag har grus i dem. Ett tag för något år sedan så trodde jag att jag såg dåligt för att mina ögon var så irriterade. MEN så var inte fallet, jag såg lika bra utan glasögon. 🙂 Som tur var!

Det är ganska jobbigt att lätt få röda ögon för det är inte så vanligt. Man kan se väldigt trött och ovårdad ut eftersom att mycket i utseendet hänger på ögonen och om dom är röda så ser man inte så frisk ut. Det har till och med funnits frågor om jag knarkar eller något sådant, men såklart att jag inte gör. Tråkigt bara att det kan se ut som att jag gör det ibland.

Som tur är så finns det ju hjälpmedel mot sådant här. Det finns saltvattenögondroppar som lindrar det torra och hjälper då även till att få bort de röda blodådrorna som lätt uppstår om man har torra och rriterade ögon. En annan bra sak som jag har är mina ögondroppar från märket ”Clear Eyes” vilket tar bort det röda i ögonen på en gång. Dock så försvinner inte allt det röda tyvärr men mycket gör det. 🙂 Dom beställde jag från en hemsida och jag är väldigt nöjd med resultatet i alla fall. Det är tur att jag har dom för annars skulle jag inte se normal ut på kvällarna.

 

 

Jag får börja acceptera att mina ögon ser ut som dom gör. 🙂

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.