God Jul

Sitter bara just nu och myser. Den här dagen har varit underbar! 😀

På morgonen så firade vi jul hos mamma och fick därmed öppna alla julklapparna hos henne på morgonen. Jag fick en NAVELPIERCING som jag ville ha!!! 😀 😀 Alltså att jag ska få ta en navelpiercing till veckan. Sen fick jag även en dagsljuslampa till mina videos men tyvärr så hade den inte hunnit komma innan julafton så jag får den till veckan hoppas jag. Men det är ett stort lyft till mina videos. 🙂 Efter vi hade ätit massa gott och öppnat klart så kom pappa och hämtade oss till honom. Där hade vi julafton numero två.

Vi åt supergod jullunch med massa smaskigheter och därefter det så drog vi oss mot julklapparna. Jag fick en ljudanläggning med kraftiga högtalare och en baslåda (can’t belive it!!??)  så nu sitter jag och lyssnar på ljuvlig musik på hög volym med MASSOR av bas.  😀 Haha, sitter typ och väntar på att dom där nere ska komma upp och klaga. 😉 Men musik är underbart, blir så fruktansvärt glad av det. Fick massor av andra fina saker som jag inte ska avslöja i bloggen. 😉

Vill ni att jag ska visa er resten av julklapparna så kan ni kommentera att ni vill ha en video på det så kan jag fixa det om några dagar. 🙂

Hoppas ni alla har haft en supermysig julafton med massa god mat och julklappar och att man förhoppningsvis fick något man önskade sig. 😉 MEN kom ihåg att julen handlar egentligen inte om varken tomten, klapparna eller maten. Den handlar om att Jesus föddes i Betlehem för att sedan dö på korset för våran skull. Det får man inte glömma bort i all mat och presenter. 😉

MEN nu får ni ha ett bra fortsatt jullov, NJUT PÅ! 😀

 

 

5 kommentarer

5 kommentarer till God Jul

 1. Nicole skriver:

  Hej fina Wilma, såg nyss din morgon rutins video på yt och jag undrar vad du lägger som bas i ansiktet? Då menar jag alltså primer, concealer, puder osv. Blev speciellt nyfiken på vad du använder för concealer eftersom den du använde täckte himla bra. Kram

 2. Lovisa skriver:

  Videoo!! <33

 3. Hanna skriver:

  ja vad roligt om du gör en video på dina julklappar.
  kram

 4. Alexandra skriver:

  Jaa, snälla gör en video på när du visar dina julklappar!

  God Jul fina du! <3

 5. tintin skriver:

  snälla gör en mian julklappar video snälla vill se snälla söta rara du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.