Det där med toppbloggare…

… Har nog skitit sig. Som dom flesta nog vet så bytte jag blogg till den här domänen efter att ha blivit utvald tillsammans med 24 andra av Kissie och chefen över improveme.se till att bli en potentiell toppbloggare. Jag såg det som en STOR möjlighet att lyckas med bloggen på riktigt! Såklart så tackar man inte nej till ett sådant tillfälle och jag skaffade en ny blogg som jag byggde upp steg för steg. Fixade headers, länkar osv, saker som jag aldrig hade sysslat med förut. Superkul!

I svarsmailet som jag fick tillbaka stod det att jag skulle få svaret innan 2014. Nästa vecka blir det 2014… Jag sa att jag skulle kunna göra 3 inlägg per dag, jag tog i lite för mycket tror jag. Men jag ville så gärna lyckas, alltså på riktigt den här gången! Tänk att faktiskt få vara en toppbloggare på improveme.se?! Det skulle vara en dröm som slog in!! Jag skulle blogga hela tiden typ!! 😀 Men tyvärr så kan man ju inte få allting här i livet, man måste jobba hårt för det. Men på sätt och vis så tycker jag att jag har gjort det. Jag har faktiskt publicerat 241 inlägg på den här bloggen sedan september det här året vilket är ganska mycket. Kanske inte 3 inlägg per dag men jag har kämpat hårt i alla fall för att inte göra tråkiga inlägg (vilket det här kanske kommer att bli men det kvittar) utan några bilder.

Jag har lagt ner jättemånga timmar på den här bloggen och kommer inte sluta göra det heller. Min energi för att skriva kommer alltid finnas! Det här kanske bara inte var tänkt, men det kommer fler chanser i livet om man är redo att kämpa, chansa och slita hårt för att lyckas. <3 Och jag SKA lyckas oavsett! Det här blev i alla fall en stor knuff, en målstolpe i mitt liv helt enkelt som jag behövde. 🙂

Jag kommer nog inte bli toppbloggare på improveme.se (om dom inte ändrar sig på en vecka ;)) MEN jag ska fortsätta blogga för det är så himla kul, speciellt när det är folk som läser den! Jag har ökat med läsare sen förra bloggen i alla fall vilket jag är väldigt nöjd över! 😀

Kämpa och ni kommer att lyckas! <3

KRAM!!!

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Det där med toppbloggare…

  1. jacqueline. skriver:

    Hej, vilken jätte fin blogg du har! Kommer låta konstigt men måste få fråga. Bor du på Paradisgränd på Umedalen? Bor bara några kvarter bort därifrån! Känner igen bakgrunden på en del av dina bilder haha! Kram!

  2. Agnes skriver:

    Jag tycker att du är en jätte bra bloggare och youtuber <3 😀 kram agnes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *