Yesterday…

Hade superkul igår! 😀 Jättehärligt att få träffa kusinerna och umgås en dag med familjerna. Har proppat i mig jättegod mat, spelat tv-spel med kidsen och skrattat (såklart). Har fått en jättefin julklapp också, eller två! Jag fick en mörkblå, ganska stor kopp med guldetaljer på och sen fick jag en påse med saffranskorpor, MUMS! 😀 Vi tände även massor av tomtebloss som vi sprang omkring med på gården och så släppte vi iväg några ljuslyktor upp mot natthimlen, såå vackert. Har aldrig gjort det förut faktiskt! 🙂

Jag hade en jätterolig dag och som jag sa innan jag åkte så skulle jag ha med mig bilder hem. 😉

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Yesterday…

 1. Jakie bakie skriver:

  Hej det skulle betyda så sjukt mycket ifall jag någon gång skulle få skypa med dig och Matteus jag är en nioårig tjej som älskar dig och Matteus alltså era videos

 2. Pia Svensson skriver:

  HEJ! Vill säga att jag tycker du är helt underbar <3
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.