Åker till STHLM idag!!!

JAA! 😀 Det gör jag faktiskt! Ville inte säga något till er förens allt var helt bestämt att vi skulle åka och eftersom att vi bestämde oss så hastigt så tänkte jag att jag kunde överraska er! 😀 För mig känns det supergött, det är en stor tradition att fira nyår hos mormor och förra året gjorde vi inte det vilket kändes lite tråkigt eftersom att vi har typ gjort det varje år sen jag var liten. Men nu, gripande! Nu åker vi! Jag har knappt kunnat sova för jag har bara velat åka iväg, är taggad till 1000! 😀

Men så mycket kommer vi inte göra där förutom att mysa, umgås med mormor och hälsa på morfar (ja, dom är skilda). Men det finns faktiskt ett måste som jag har, jag vill åka in till stan och gå på Hollister. Vi har ju inte det i Umeå så jag brukar passa på när jag är i Stockholm och förra gången vi var där så ångrade jag att jag inte köpte en parfym där vilket jag helt klart kommer vela ha den här gången. 😉

Så just nu håller vi på att fixa fram lite frukost och packar i det sista, jag vet inte riktigt vilken tid vi åker iväg men det blir någon gång på morgonen i alla fall. 🙂 Jag är redan färdigsminkad, påklädd och ska typ bara packa ner tandborsten efter frukosten. 🙂 Så jag är så gott som klar vilket ger mig mer tid att förbereda lite blogginlägg inför idag och även hinna ladda upp en video i sista stund.

Jag kommer komma hem på söndagskväll tror jag, men jag har ju datorn och allt med mig så det är ingen fara med varken bloggen eller youtube. 🙂 Den tar jag hand om därborta!

Men nu ska jag gå! 🙂 VI ses!

Sorry för de fruktansvärda cambilderna, men jag hade inget annat val än att fixa ihop något. 😉

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Åker till STHLM idag!!!

  1. Malin skriver:

    Ha så kul! Skulle du kunna göra ett inlägg om din navelpiersing+bilder? 🙂

  2. elsa skriver:

    Oj det är t.o.m med kö in till butiken på hollister. Var där i förrgår och det var typ 20 m kö in men lycka till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.