Gymmet

Jag kom på att jag skulle berätta för er att jag var på gymmet (gymkortet som jag fick i julklapp) i torsdags och kollade in läget. Jag hann även träna en stund också, typ 20 min på springbandet. Det tog ganska mycket i efterhand känner jag och det är ju bra som en liten mjukstart. Nästa gång jag ska dit så ska jag gå på någon gruppträning, det finns massor av olika sorters träningar. Som t.ex. dansa till musiken, typ som vattengympa fast mer intensivare, cykla, yoga, sen kan man lära sig karate och självförsvarstekniker vilket jag ser som en stor möjlighet. Vad kan vara bättre att veta för en tjej än självförsvar? Inget skulle jag kunna gissa på. 😉 Tänk vad kul att kunna!

Jag är verkligen otroligt taggad på att åka till gymmet igen men jag kommer tyvärr inte kunna göra det förens om en vecka då jag har kommit hem från Stockholm. Men det ska bli kul att träna upp kroppen igen och bli piggare, få bättre kondition och få en snygg bikinikropp. 😉 MEN framför allt, MÅ BRA! 😀

Fotade lite kassa mobbebilder från när jag var på gymmet. 😉 Men ville bara att ni skulle få se lite. 😉

 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Gymmet

  1. Lovisa skriver:

    sjukt snyggt nagellack vad är det för nagellack?:)

  2. Vilken fin blogg du har!
    Är allt bra med dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *