Moppekursen

DSC01405

 

 

Nu äntligen har moppekursen dragit igång!

Jag har verkligen längtat efter det i ett helt år, vilket man kanske inte kan tro eftersom att kursen inte är så rolig. Men jag kan säga såhär, jag tycker inte heller att kursen är så rolig men jag tycker det är kul att köra moppe. Så om jag behöver göra kursen för att få köra moppe, då är kursen rolig. Förstår ni vad jag menar?

Jag hade kurs igår, idag och kommer ha det i morgon. Sen har jag körning nästa vecka. Efter det så är det bara att börja plugga stenhårt fram till min födelsedag den 4 oktober då jag fyller 15 och får göra teoriprovet.

Klarar jag teoriprovet så får jag köra moppe! 😀

 

wilma

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Moppekursen

  1. :D skriver:

    Jag fyller också år den 4 oktober 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *