Sena sommarkvällar

DSC01242

 

 

Åhh, vilka härliga sommarkvällar det är nu i Augusti. Värmen är fortfarande kvar och solen lyser, nu kanske man får klä på sig lite mer men det är fortfarande mysigt att vara utomhus.

Jag vill inte att sommaren ska ta slut, det är underbart med sommar. Man är fri att göra vad man vill och man behöver inte tänka på så mycket. Bara ta dagen som den kommer. Sova på morgonen och komma hem sent på kvällen, det är så det ska vara. 🙂

Idag ska jag iväg och fira Matteus (han fyller år i morgon) med några utav hans kompisar så det ska bli roligt. Ska även hinna plugga lite är det tänkt. 🙂

wilma

2 kommentarer

2 kommentarer till Sena sommarkvällar

  1. wilmizz skriver:

    Men åh, vad gulligt skrivet av dig. Det gjorde helt klart min dag eftersom att jag ar varit väldigt orolig på om min röst duger. Tack! 🙂

  2. Linda skriver:

    Hej! Jag snubblade in på ett gammalt inlägg du skrivit, där någon hade sagt att du sjöng falskt. Då tänkte jag av ren nyfikenhet att jag ville lyssna på något klipp, för att se om detta verkligen stämde. Har lyssnat på ett par stycken du lagt upp på youtube. Jag gick i musikklass i sex år förut, kommer från en musikfamilj, min pappa och mamma är musiker osv. Jag kan säga rakt ut att du INTE sjunger falskt. Du kan ta och imitera toner, och sjunga till kompmusik. Du sjunger rent och fint enligt mig. Och skit fullständigt i människorna som säger att du inte kan sjunga, jag vettefan vad dom har för öron att lyssna med egentligen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *