Hej 9:an

DSC09789

 

Sommarlovet går alltid så sjukt snabbt, det känns som att vi fick sommarlov för högst 3 veckor sen. Men det finns inget man kan göra åt saken, skolan börjar, livet fortsätter liksom.

Idag började jag i 9.an vilket känns ganska stort eftersom att man är liksom äldst på skolan nu, inte för att det har så stor betydelse, men det är ändå något man har strävat efter under hela skolgången. Att tillslut ta sig till sista året för att sedan börja på gymnasiet… vilket jag helst inte vill tänka på just nu.

Fast det finns såklart många tankar inför gymnasiet. Jag tänker framför allt på mina fina kompisar som har börjat på gymnasiet nu. Vilken känsla liksom! Att kliva in i en gigantisk skola, själv. Börja om på nytt, nya lärare, klasskompisar och ny arbetsmiljö! Jaa, jag skulle kunna sitta och fundera på allt sådant i timmar, men nu ska jag faktiskt fokusera på nuet. 🙂

 

 

wilma

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Hej 9:an

  1. Maja carlsson skriver:

    Flytta till himlastigen där bor jag det är så fint det ligger på sandbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *