3 år

3 år

Just den här dagen för tre år sedan är en dag som jag sent kommer att glömma. En dag då mitt livs önskan gick i uppfyllelse utan att jag visste om det. Den dagen då jag och Matteus blev ett. Den dagen som förvandlade hela mitt liv. Den dagen.

Jag är så lycklig, så djupt lycklig för att jag har fått Matteus. Det finns inga ord som kan beskriva alla de gånger som han har gjort mitt liv bättre. Vad skulle jag vara utan honom? Hjälp.

Jag kan inte tänka mig ett liv utan den här underbara personen vid min sida. För mig känns det overkligt att tänka på framtiden utan någon Matteus, det skulle aldrig funka.

Jag trodde aldrig att ett litet barnsligt 12-årsförhållande kunde växa fram till det fantastiska vi har nu. Vi har växt upp och mognat tillsammans, vi har blivit starkare och starkare för varenda dag som gått. Vi har gått från att vara lite blygt kära i varandra till helt galet förälskade i varandra.

3 hela år…

Jag kan inte fatta att tiden tillsammans med honom har gått så snabbt, men det är ju så, tiden går fortare när man har roligt.

Och jag har haft det roligt, det finns seriöst ingen annan människa som har fått mig att skratta så mycket som Matteus har. Han har gjort mina deppigaste stunder till dem bästa och förgyllt mina glada stunder med sitt ljus.

ÅH, VAD JAG ÄLSKAR MATTEUS.

 

IMG_7971.JPG

8 kommentarer

8 kommentarer till 3 år

 1. wilmizz skriver:

  Tack så jättemycket! 😀

 2. wilmizz skriver:

  Taack. 🙂 Men vad snällt av dig!

 3. wilmizz skriver:

  Men vad gullig du är, tack så jättemycket. 😀

 4. wilmizz skriver:

  Tack så jättemycket! 😀 Kram.

 5. Julia skriver:

  Åh vad gulligt! Grattis!! 😀

 6. Tekla skriver:

  Fy vad gulligt ♡♡♡ hoppas ni ät tsm för alltid c:

 7. Elle skriver:

  Åh vad gullig text! Grattis och hoppas det håller föralltid! 🙂 <3

 8. sofia skriver:

  Åh grattis Wilma och Matteus! Ni är så söta tsm <3 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *