I woke up like dizz

IMG_3356

Något som jag länge har funderat på att göra är att förlänga mina ögonfransar, färga mina ögonbryn och solduscha.

Efter det så ser man ju säkert sjukt fräsch ut och det bästa av allt är att man slipper lägga ner massa tid och pengar på att fixa sig varje morgon, jag menar, om man ändå vaknar upp och ser ut som värsta modellen, varför fixa sig ännu mer? Typ en vardag då man ska till skolan så behöver man inte kliva upp så himla tidigt för att göra sig iordning utan man praktiskt taget bara kliver upp ur sängen.

Men tyvärr så kostar det ju ganska mycket pengar. Jag har räknat ut ungefär hur mycket det skulle kosta ifall jag skulle göra allt det där i Umeå.

Typ så här skulle det kosta, det blir ju tyvärr ganska dyrt. Men om man tänker i längden så kanske jag bara skulle tjäna på att göra sådär än att köpa massa sminkgrejer, borttagningar och annat man behöver. Dock så ska man ju helst vara utan mascara under hela ögonfransförlängningsperioden och det kanske inte går för mig, jag brukar ju göra sminkningar åt er osv. Men vi får se.

Än så länge känns det inte så lägligt, även om jag skulle vilja. Det kanske är bättre att göra det på sommaren? Ja, jag vet inte, skulle jag vara rik så skulle jag göra detta jämt.

Vad tycker ni? Är detta något man borde göra? Har ni gjort något av det här någon gång?

 

IMG_7971.JPG

8 kommentarer

8 kommentarer till I woke up like dizz

 1. wilmizz skriver:

  Men åhh, TACK TACK TACK 😀
  Det betyder sjukt mycket!

 2. Klara skriver:

  Hennes salong heter Lilla skönhet och hälsa. Hon har både facebook och instagram där hennes numer finns så att du kan ringa hon. Hon har samma namn där som hennes salong

 3. wilmizz skriver:

  Vad bra att du kom med så tydliga svar, kan verkligen få användning för dem. Jag sitter fortfarande och funderar hur jag ska göra och det här gav mig tips. 🙂

 4. Alice skriver:

  Ögonfransförlängning är inte värt för det priset. Det trillar av efter ungefär en månad. Soldusch kan väl va fint nu på vintern, men tänk på att det kan bli fläckigt. Ögonbrynsfixning är rätt värt, det ger också en bra grund på hur man ska fixa dem sedan.

 5. wilmizz skriver:

  Det är en bra idé men x-lash gör bara mina fransar längre. Jag måste fortfarande sminka dem om jag vill att mina fransar ska synas tydligt. Därför känns det som en bra idé att göra fransförlängning så att jag slipper lägga ner så mycket tid på att fixa och göra mig iordning på morgonen. 🙂

 6. wilmizz skriver:

  Men OJ!
  Det låter verkligen jättebra! 😀
  Hur får jag tag på henne och hennes salong? Vad heter den?
  Tack så jättemycket för tipset. 🙂

 7. Elle skriver:

  Varför köper du inte bara x-lash, det seriumet för att göra fransarna längre, jag har för mig att det är mycket billigare och så..

 8. Klara skriver:

  En salong i Holmsund ( ligger bara 20 min utanför Umeå) gör fransarför bara 500 kr. Hon är seriös och gör dom riktigt bra. Hon gör även spraytan för 250 kr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *