Drömmer mig bort

DSC02389

Söndagskvällar innebär alltid samma sak, stress. 🙁

I veckan så har jag såå mycket att göra. Jag har två prov, två redovisningar och inlämningsuppgifter på det. Jag är helt slut i huvudet och jag vet inte om det är det som har resulterat till att jag ligger i sängen idag och har ont i huvudet och känner mig riktigt hängig. Jag hoppas att det inte behöver påverka ifall jag går till skolan i morgon eller inte, för jag kan inte missa skolan nu.

Jag sitter och bara drömmer mig bort till varmare och ljusare dagar utan stress och svårigheter. Jag tänker igenom minnen och händelser som får mig att må bra och bli glad av. Jag längtar till att våren och sommaren ska komma tillbaka så att jag får plocka fram min moped igen, min moped som får mig att känna mig så himla fri, min älskade moped… <3

 

IMG_7971.JPG

3 kommentarer

3 kommentarer till Drömmer mig bort

  1. wilmizz skriver:

    Absolut! Det var ett jättebra förslag på inlägg! 🙂

  2. Maja skriver:

    Kan du göra ett inlägg om gymnasiet och dina tankar, vilken skola och program du vill gå, vilka skolor/ gymnasium var du på på gymnasiedagen?

  3. Maja skriver:

    Vart är ljusslingan ifrån? Superfin!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *