GIVEAWAY-VINNAREN!!

Då har stunden äntligen kommit då jag ska meddela för er vem som är vinnare av ett presentkort på personligalmanacka.se. 😀

Det har varit så sjukt svårt för mig att bara kunna välja en person, skulle så gärna vilja ge ett presentkort till alla 650+ som har medverkat i tävlingen under den här veckan. Tack för att så många ville vara med och jag har läst ALLA kommentarer och ni var riktiga proffs på att skriva tävlingsbidrag! 😉

Men efter att jag har gått igenom alla kommentarer fram och tillbaka så beslutade jag mig tillslut för denna kommentar. Trumvirvel… STORT GRATTIS TILL JULIA ENGMAN SOM VANN DENNA TÄVLING!! 😀 Glöm inte att skicka din mailadress till [email protected] så skickar jag presentkortet.

Skärmavbild 2014-11-23 kl. 16.17.56

 

 

IMG_7971.JPG

2 kommentarer

2 kommentarer till GIVEAWAY-VINNAREN!!

  1. wilmizz skriver:

    Jättebra! 😀

  2. Julia Engman skriver:

    Åh Gud vad kul! Tack så hemskt mycket!❤️ Jag har skickat min mail till dig nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *